Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Туристически информационен център

Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина.
Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.
По проекта е извършен цялостен ремонт на общинска сграда – външна реконструкция, ремонт на покрив, дървена и каменна облицовка. Обзаведен и снабден с модерни комуникационни средства.

Основната цел на ТИЦ – Малко Търново е да допринесе за пълноценното използване на богатия ресурсен потенциал на общината, подобряване и разнообразяване на туристическото й предлагане и популяризирането й на вътрешния и международния пазар. Центъра ще поддържа детайлна база данни за всички налични природни и културни туристически забележителности и атракци, както и за предлаганите съоръжения и услуги. Той ще осъществява координация между различните предприемачи за формирането на възможно най – богат туристически продукт, разработва рекламни материали и представя туристическото предлагане на общината на регионални, национални и международни туристически борси и изложения.

Адрес:

п.к. 8162

гр. Малко Търново

тел.: 05952/ 30 17

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре