Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

 

Уважаеми съграждани, 

и тази година Община Малко Търново ще се включи в световната инициатива Часът на земята. Тя се провежда винаги в последната събота на март от 20:30 до 21:30 ч. Тази година е на 30 март.

По време на Часа на Земята милиони хора от целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват фасадите си. Така всички заедно отправяме призив за по-устойчиво бъдеще, демонстрирайки какво влияние могат да имат малките постъпки върху голямата планета.

Приканвам всички Ви да изключим осветлението си за 1 час на 30 март от 20:30 до 21:30ч.!

Успоредно с това от 20.30 часа на площад „Преображение“ можем заедно да го отбележим, наслаждавайки се на огнения танц, изпълнен от Иван Димитров, песните в изпълнение на Виктория Колева и състава за патриотични песни към Дневен център за Пълнолетни лица с увреждания.
Очакваме ви!

 

http://www.wwf.bg/get_involved/earthhour/___2019/

 

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре