Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Бизнес център Малко търново

Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта. Бизнес центъра предоставя технически и офис услуги, консултации, информационни услуги, съдейства за провеждане на специализирани курсове и програми за обучение, както и за организиране на обществени прояви (семинари, работни срещи, изложби) и др. Бизнес център – Малко Търново е създаден по Проект „Заетост чрез подкрепа на бизнеса" (JOBS), осъществен от Министерството на труда и социалната политика с подкрепата на Програмата на ООН за развитие (ПРООН), с цел подпомагане на микро- и малки предприятия и земеделски прозводители в райони с висока безработица. Реконструкцията на сградата по предназначение е финансирана по програма ФАР на ЕС по проект за заетост в районите с минна и стоманодобивна промишленост SMAEP.

Адрес:

п.к. 8162

гр. Малко Търново

ул. Цар Калоян 9А

тел: 05952/ 30 77

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре