Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

Община Малко Търново уведомява ГЕОРГИ ЦВЯТКОВ БУХЛЕВ в качеството си на управител на ,,Резвая Груп" ООД, че във връзка със заявление с вх.№ К-40/11.08.2023г., заявление № К-40/11.08.2023г и предложение - протокол №146/30.08.2023 г. на ОЕКК за забавяне на процедура по категоризиране на туристически обекти: ПАНСИОН „РЕЗВАЯ" и РЕСТОРАНТ ,,РЕЗВАЯ" с адрес: гр. Малко Търново, ул. ,,България" №16 на основание чл.130, ал.1 от ЗТ и чл.13, ал.3 от Наредбата за категоризиране на средствата за подслон, местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения, не може да бъде открита процедура по категоризиране на туристически обекти: Пансион „РЕЗВАЯ" и Ресторант ,,РЕЗВАЯ" на база констатирани липси в предоставените за целта документи.

В срок от 14 дни (чл. 130 от ЗТ) се задължавате да предоставите следните документи:
1. Удостоверение за въвеждане в експлоатация

Ако в указания срок (по чл. 130, ал.2), непълнотите не бъдат отстранени, категоризиращият орган ще откаже определяне на вид и категория на обекта.
Настоящото съобщение удостоверява, че адресатът му е уведомен.

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

EUNS2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре