Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Уважаеми съграждани,
В изпълнение на разпоредбите на Наредбата за планирането на социалните услуги и на основание изискванията на чл. 48, ал. 1 от същата АСП и общинските администрации имат задължението да оповестят изготвените Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от ДБ и Предложение за национална карта на социалните услуги, както и да организират тяхното обсъждане на общинско ниво. Същите бяха качени на сайта на общината на 11.10.2023 год.
В тази връзка Ви уведомявам, че на 06.11.2023 год. от 11,00 ч. в зала „Иван Стратиев" на Народно читалище „Георги Попаянов 1914" ще се проведе обществено обсъждане на изготвените Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от ДБ и Предложение за национална карта на социалните услуги.
Всеки, който желае да вземе отношение в обсъждането на горе цитираните документи, моля да заповяда.

Ръководство на

Общинска администрация Малко Търново

 

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре