Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

Община Малко Търново уведомява ПЛУМКА ТОДОРОВА ДИМОВА, СТАНИМИР НИКОЛОВ ДИМИТРОВ, ДИМО НЕДЕВ ДИМОВ, КОСТАДИН БЕЛИНОВ КРАЛЕВ, ЗЛАТИНА БЕЛИНОВА КРАЛЕВА, КРАСИМИР ЯНЕВ ГАЙДОВ, ДИМИТЪР ТОДОРОВ ГАЙДОВ, РУМЯНА ГЕОРГИЕВА АТАНАСОВА, МАГДАЛЕНА НЕДЯЛКОВА АТАНАСОВА, че е изготввено частично изменение на ПУП - ПР за УПИ I-94  и УПИ II- общ. кв. 12 по плана на село Бяла вода, състоящо се в прекратяване на съсобствеността между УПИ I-94 и УПИ III-общ., като дворищната регулация между тях се приведе по имотни граници. 

Настоящото съобщение бе залепено на имота и удостоверява, че адресатите му са уведомени.

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре