Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

Община Малко Търново уведомява  "СТРАНДЖА - ТУР СРД" ООД, че е издаден протокол от 13.10.2022 г за състоянието на четириетажна масивна сграда с идентификатор 46663.501.788.2 по КК на гр. Малко Търново, намираща се в УПИ II - за административна сграда на рудоуправление, кв. 67 по плана на гр. Малко Търново. Сградата се намира в следното състояние:паднала мазилка около прозорцитена четвърти етаж, от западната и северозападната и страна и по цялата височина от южната и югоизточната и страна: паднала е дървената обшивка между прозорците от трети и четвърти етаж от южната и страна; боята от дървената обшивка  на втори, трети и четвърти етаж е олющен; липсват прозорци на четвърти етаж; в североизточната и част водосточната тръба е откачена от улука; липсващи части от улуци; паднала мазилка от стрехата; паднал гръмоотводна покрива; ламариненат обшивка на козирката на места е разкъртена,  а някъде липсва; липсващи и разчупени керемиди по билото; разчупени , разместени и липсващи етернитови плоскости по покрива.

Настоящото съобщение бе залепено на имота и удостоверява, че адресата му е уведомен.

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

EUNS2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре