Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

 

Община Малко Търново уведомява ДОРА ЙОРДАНОВА ЖЕЛЯЗКОВА, АТАНАС СТАМОВ ЖЕЛЯЗКОВ, ЗЛАТИНА КОСТАДИНОВА ЖЕЛЯЗКОВА, ДАРИН КОСТАДИНОВ РУСИНОВ, МАРИЯ КОСТАДИНОВА РУСИНОВА, ИВАНКА ТОДОРОВА РУСИНОВА, ЗЛАТКА ТОДОРОВА СТОЙКОВА - БАЗИЛ,  че е издадена заповед № ЗК-552/20.10.2022 г , относно одобряване частичното изменение на ПУП - ПРЗ за УПИ II кв. 29 по плана на с. Стоилово, състоящо се в разделяне на УПИ II-335 на два нови урегулирани поземлени имота по имотни граници. Новообразуваните УПИ II-335 и УПИ XXV-393 се отреждат "за жилищно строителство".

Настоящото съобщение бе залепено на входната врата на имота и удостоверява, че адресатите му са уведомени.

 

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре