Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

На 17.09.2022 г. Община Малко Търново за поредна година ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно".
В кампанията са изявили желания да се включат следните населени места от общината: гр. Малко Търново, с. Звездец, с. Бръшлян, с. Стоилово, с. Младежко и с. Граматиково.
Местата в гр. Малко Търново, определени за почистване, са: Градски парк и междублоковите пространства.
Приканваме всички жители на града и населените места на общината да се включат в кампанията, като почистят площите пред и около домовете си. Отпадъците трябва да са събрани в чували и да са поставени до контейнерите за битови отпадъци. В рамките на деня, същите ще бъдат събрани и извозени до общинското депо.
Във връзка с провеждане на инициативата са осигурени чували и ръкавици. Помощните материали се намират в сградата на общинска администрация Малко Търново /дежурната стая/ и ще се раздават от Дежурния на общината в петък /16.09.2022 г./ За селата материалите ще се раздават от кметските наместници.
НЕКА ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ ГРАДА И ДЪРЖАВАТА НИ ПО-ЧИСТИ И ПО-КРАСИВИ И ДА ПОМОГНЕМ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА!!!

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

EUNS2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре