Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

Община Малко Търново уведомява "БИОКОГЕНЕРАЦИОННА МОЩ" ЕООД, че е издадена заповед № ЗК-295/22.06.2022 г, относно одобряване на ПУП - ПРЗ да ПИ 46663.501.1430 по кадастралната карта на гр. Малко Търново, за който е отреден УПИ II за терен за МПСкв. 61 по регулационния план на гр. Малко Търново, състоящ се в изместване на югоизточната граница на УПИ по имотната граница на поземлен имот 46663.501.1430. Разделяне на УПИ II на седем нови урегулирани поземлени имота: УПИ II - с отреждане "обществено обслужващи и производствено - складови функции", УПИ VII - с отреждане "за обществено обслужващи и производствено - складови функции", УПИ VIII - с отреждане "за обществено обслужващи и производствено - складови функции", УПИ IX - с отреждане "за обществено обслужващи и производствено - складови функции", УПИ X - с отреждане "за производство на мляко и млечни продукти" и УПИ XI - "за трафопост".

Настоящото съобщение бе залепено на имота и удостоверява, че адресата му е уведомен.

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре