Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

Община Малко Търново уведомява"ЛОЗА - МАЛКО ТЪРНОВО", че е изготвен ПУП - ПР за УПИ XXI и УПИ XXII кв. 50 по плана на гр. Малко Търново, състоящ се в корекция на задънена улица между УПИ XI, УПИ XII, УПИ XIII, УПИ XXI, УПИ XXII, УПИ XXIII- 824 кв. 50. Проектира се нов достъп до УПИ XIII и УПИ XXIII с минимална ширина 3.50 м. Частта от заличената улица се придава към УПИ XXII. До УПИ XII има свободен достъп през УПИ VIII кв. 50. За новопроектираната задънена улица са поставени 5 нови осови томки с номера: о.т. 171а, о.т. 711 б, о.т. 171в, о.т. 171г и о.т. 171д. Променя се отреждането на УПИ XI кв. 50 и от "музеен комплекс" се изменя "за паркинг". УПИ XI, УПИ XII, УПИ XIII и УПИ XXII променят статута си и се преотреждат за частно ползване.

evn

eluslugi

embl2024

horovstrandja2024

EUNS2024

embl2023-1

embl2022

EOP20

PIRO21

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре