Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

                kolednaprograma22         kolednamagiq22                                  

 

Съобщения

 

Община Малко Търново уведомява ДОРА ЙОРДАНОВА ЖЕЛЯЗКОВА, АТАНАС СТАМОВ ЖЕЛЯЗКОВ, ЗЛАТИНА КОСТАДИНОВА ЖЕЛЯЗКОВА, ДАРИН КОСТАДИНОВ РУСИНОВ, МАРИЯ КОСТАДИНОВА РУСИНОВА, ИВАНКА ТОДОРОВА РУСИНОВА, ЗЛАТКА ТОДОРОВА СТОЙКОВА - БАЗИЛ,  че е издадена заповед № ЗК-552/20.10.2022 г , относно одобряване частичното изменение на ПУП - ПРЗ за УПИ II кв. 29 по плана на с. Стоилово, състоящо се в разделяне на УПИ II-335 на два нови урегулирани поземлени имота по имотни граници. Новообразуваните УПИ II-335 и УПИ XXV-393 се отреждат "за жилищно строителство".

Настоящото съобщение бе залепено на входната врата на имота и удостоверява, че адресатите му са уведомени.

 

Община Малко Търново уведомява ФИЛКА НИКОЛОВА НИКОЛОВА, че е издадена заповед № ЗК-572/27.10.2022 г , относно одобряване частичното изменение на ПУП - ПРЗ за УПИ II кв. 29 по плана на гр. Малко Търново, състоящо се в смяна отреждането на УПИ II- "за комплексно жилищно строителство" в УПИ- "за комплексно жилищно строителство и трафопост" и ситуиране на петно за нов трафопост в северната часта на УПИ II.

Настоящото съобщение бе залепено на входната врата на имота и удостоверява че адресата му е уведомен.

Поради изтичане срока на Програмата за управление на отпадъците на Община Малко Търново, на заинтересованите лица се предоставя 30-дневен срок, считано от 29.11.2022г., за предложения и становища по настоящия проект за приемане на Програма за управление на отпадъците на община Малко Търново за периода 2021-2028г. Заинтересованите лица могат да представят своите предложения и становища по проекта в деловодството на Община Малко Търново или на официалния имейл на общината: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Прочети повече

На основание чл. 25 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл. 28 от Правилника за работа на общински съвет, се свиква заседание на Общински съвет Малко Търново. Заседанието ще се проведе на 30.11.2022 година от 15:30 часа в лекционната зала на НЧ „Георги Попаянов -1914", Община Малко Търново.

Прочети повече

На основание чл. 6, ал. 10 от НУРИОВОС,  Община Малко Търново съобщава, че е постъпило инвестиционно предложение на основание чл. 95, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда - НУРИОВОС за "Изграждане на фотоволтаична електрическа централа - 1,6 MW в ПИ 46663.52.591 по КККК на гр. Малко Търново, община Малко Търново", с възложител "Новатех Лаборатория" ЕООД.

Община Малко Търново уведомява жителите на общината, че от 01.11.2022 има промяна в разписанието на автобусните линии. Подробна информация може да намерите в прикачения файл.

Прочети повече

Открита е процедура за провеждане на публично оповестен търг с тайно наддаване на 29.08.2014 г. от 11,00 часа в залата на Община Малко Търново за отдаване под наем на общински земеделски имоти в землището на гр. Малко Търново

 

Прочети повече

embl2022

osvetleniemt

parlament021022

zaednodneszaednoutre

embl2021

EOP20

PIRO21

covid19

iLoveBulgaria

banermdt

baner-MDT-200x110

OUP

android

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре