Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Община Малко Търново съобщава, че на сайта на Агенцията по обществени поръчки е обявена обществена поръчка, чрез договаряне без обявление с предмет:
ОП-2015-09 "Доставка на питейна вода и отвеждане на отпадъчни води за сгради общинска собственост намиращи се на територията на Община Малко Търново".

Уникален номер в Агенцията по обществени поръчки 00031-2015-0009

Решение за публикуване № 694271

 

 

 

Прикачания:
Свали този файл (reshenie voda.pdf)Решение[ ]3232 КБ27-10-2015 14:10
Свали този файл (reshenie.pdf)Решение[ ]2576 КБ16-12-2015 11:06

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре