Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

 

 • - кабелна телевизия СКАТ
  - местно кабелно радио
  - местен вестник "Странджа" - Печатан орган на Община Малко Търново. Първият му брой излиза на 15.02.2002 година след предложение на кмета на общината Иван Иванов и решение на общинския съвет. Вестникът е месечник с тираж 500 броя и отразява стопанския, обществен и културен живот на общината, паметни дати и събития от нейното историческо минало, традиции, нрави и обичаи на този край. Вестникът е правоприемник на издавания в продължение на 3 години от 1896 година седмичник "Странджа" в град Варна. Същият е бил орган на едноименното дружество, основано от тракийците - преселници на Одринска Тракия. Негови редактори са били братята Драгулеви от Малко Търново и Никола Глушков .
 •  

  Бизнес център

   Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

  Прочети повече...

  Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

  Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

  Прочети повече...

  Туристически информационен център

   Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

  Прочети повече...

  Нагоре