https://zaimberi.com http://z-zaim.ru https://credits-online.kz
Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Съобщение за отваряне офертите за обществена поръчка с предмет: „Изработване на проект за общ устройствен план на Община Малко Търново"
Публикувано на: 14.01.2014 год.
Валидно до: 15.01.2014 год., 10:00 часа
Община Малко Търново, на основание чл.68 от ЗОП уведомява участниците в обявената открита процедура за възлагане на обществена поръчка по съкратените правила, с предмет: „ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА МАЛКО ТЪРНОВО", че комисията назначена със заповед на № 12/ 14.01.2014г. на кмета на Община Малко Търново, на 15.01.2014 год., от 10:00 часа, в Заседателната зала на Община Малко Търново, находища се на ул. „Малкотърновска комуна" №3, ет.2. ще отвори офертите по реда на тяхното постъпване и ще проверява за наличието на три отделни запечатани плика - Плик № 1, Плик № 2 и Плик № 3 съгласно утвърдената документация.

 

Прикачания:
Свали този файл (14012014.pdf)Съобщение[ ]122 КБ14-10-2015 15:56

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре