https://zaimberi.com http://z-zaim.ru https://credits-online.kz
Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Х А Р Т А
ЗА ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
в Община Малко Търново

 

Хартата на клиента на административни услуги се създава на основа стратегията за модернизиране на държавната администрация „От присъединяване –към интегриране", приета с решение № 465 на Министерски съвет от 09.07.2002 г. и планът за изпълнение на стратегията за модернизиране на държавната администрация „От присъединяване –към интегриране", приета с решение №671 на Министерски съвет от 2003 година. Основната цел на Хартата на клиента е да се подобри качеството на административно обслужване в Република България. Този документ не е закон или наредба, той не създава права или задължения. Неговото предназначение да помогне на гражданите да се запознаят с функциите, които изпълнява кметът, видовете услуги, които се извършват в общинската администрация- Малко Търново, да им разясни накратко основните права, които различни закони им предоставят. Без да претендира за изчерпателност, да ги насочи към пътя, по който биха могли да защитят тези права, както и да заложи съвременни и по- високи стандарти в административното обслужване. За осъществяване на тези цели ние имаме нужда от Вашето съдействие и бихме оценили високо всяко изказано от Вас мнение, критика или препоръка.

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре