Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

 

Уважаеми съграждани,

На основание   чл. 35, ал. 1 от Закон за социалните услуги, касаещ разработването на Националната карта на социалните услуги и на основание чл. 37, ал. 1 от Наредбата за планирането на социалните услуги, Община Малко Търново стартира процеса по изготвяне на анализ, относно потребностите от социални услуги на територията й.

Със Заповед на Кмета на община Малко Търново № ЗК-659/15.12.2022 год. бяха определени длъжностни лица, които да отговарят за цялостния процес по планиране на социалните услуги на територията на община Малко Търново, както и за изготвянето на анализа, относно потребностите от социални услуги на общинско ниво.

На база на проведените проучвания и събрана информация от официални източници бе изготвен и ПРОЕКТ на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

На основание чл. 42 от Наредбата за планиране на социалните услуги предлагам на вниманието ви Проект на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.  ПРОЕКТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

В рамките на 30 дни, считано от датата на публикуване на Проекта можете да изразите писмено вашите мнения, становища и предложения на следните E-mail адреси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

При необходимост от повече информация можете да се обърнете към инж. Тонка Стоева – зам.кмет на община Малко Търново на телефон 0886 553021.

 

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре