Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

1 декември Световен ден за борба с ХИВ/СПИН

Във връзка със Световния ден за борба с ХИВ/СПИН, който ежегодно се отбелязва на 1 декември и е посветен на повишаване осведомеността и профилактиката на СПИНпандемията, причинена от разпространяването на вируса ХИВ, Община Малко Търново, съвместно с РЗИ-Бургас, организира и проведе кампания за безплатно анонимно тестване за Хепатит С и СПИН с бързи тестове на всички желаещи лица на 22.11.2023 год.
По време на кампанията, на населението се представиха здравно информационни материали по тази и други здравни теми и се извършиха консултации от лекари и специалисти от РЗИ-Бургас.

 

1   2     5   9  11  12   13

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре