Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

 

Държавен фонд “Земеделие” предоставя на Община Малко Търново безвъзмездна финансова помощ , по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” от Програмата за развитие на селските райони ОС 3 2007- 2013г за реализация на проект: : "Реконструкция на водопроводната мрежа, изграждане на канализационна мрежа и пречиствателна станция в с. Заберново"

Проекта е на стойност 1 881 812 лв.
Срок за изпълнение на проекта – 30 месеца.

Дейности по проекта:

1. Реконструкция на водопроводната мрежа в с. Заберново;
2. изграждане на канализационна мрежав с. Заберново "
3. изграждане на пречиствателна станция в с. Заберново

 

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре