https://zaimberi.com http://z-zaim.ru https://credits-online.kz
Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

ios

            petrovaniva18             letnikulturnipraznici2018

 

Съобщения

На основание чл.25 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.50 от Правилника за работа на общински съвет, се свиква заседание на Общински съвет Малко Търново. Заседанието ще се проведе на 22.08.2018 година от 15.00 часа в заседателната зала в сградата на Община Малко Търново.

Прочети повече

НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ 

"115 ГОДИНИ ИЛИНДЕНСКО - ПРЕОБРАЖЕНСКО ВЪСТАНИЕ"

Прочети повече

Открита е процедура за провеждане на публично оповестен търг с тайно наддаване на 16.08.2018 г от 10.00 часа в залата на Община Малко Търново за отдаване под наем на общински земеделски имоти.

Прочети повече

Военно окръжие - Бургас на основание заповеди на Министъра на отбраната на Република България набира кандидати за приемане на военна служба в Националната гвардейска част - София като гвардейци, артилеристи и шофьори.

Прочети повече

ДО ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА И ОБЩЕСТВЕНОСТ

Община Малко Търново, съобщава на засегнатото население, че има предложение за инвестиционно предложение за "Изграждане на център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост".

Прочети повече

Община Малко Търново, уведомява заинтересованите страни, че ще кандидатства с проектно предложение "Изграждане на площи за широко обществено ползване в село Звездец, община Малко Търново."

Прочети повече

Община Малко Търново, уведомява заинтересованите страни, че ще кандидатства с проектно предложение "Изграждане на площи за широко обществено ползване в село Граматиково, община Малко Търново."

Прочети повече

Община Малко Търново, уведомява заинтересованите страни, че ще кандидатства с проектно предложение "Изграждане на площи за широко обществено ползване в град Малко Търново, община Малко Търново."

Прочети повече

Открита е процедура за провеждане на публично оповестен търг с тайно наддаване на 29.08.2014 г. от 11,00 часа в залата на Община Малко Търново за отдаване под наем на общински земеделски имоти в землището на гр. Малко Търново

 

Прочети повече

opprogram

banermdt

iLoveBulgaria

logobg

OUP

spesnitenaManolMihailov2018

baner-MDT-200x110

android

embl2017

emblotchet2016

embl2018

emblotchet2017

Комисия за защита от дискриминация

Комисия за защита от дискриминация

peika bg

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре