Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Изготвяне на работни проекти за закриване и рекултивация на три броя общински депа за неопасни отпадъци на Община Малко Търново, находящи се съответно: в гр.Малко Търново - местност Ярково, с.Звездец - местност "Райков чукар" и с.Граматиково - местност "Вълково мъклище"

 

 

Прикачания:
Свали този файл (Dogovor_7.pdf)Договор[ ]3991 КБ17-03-2015 17:41
Свали този файл (avansovo plashtane.pdf)Авансово плащане[ ]486 КБ30-03-2015 17:27
Свали този файл (91-00-368.pdf)Междинно плащане по договор[ ]529 КБ24-07-2015 10:52

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре