Меню

Добре дошли

в обновения административен уебсайт на Община Малко Търново!

В горния десен ъгъл можете да преминете към използване на старата версия

При въпроси или проблеми свързани с функционалноста на сайта моля използвайте менюто Проблеми с функционалността.

 

Съобщение за отваряне офертите за обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на функционален анализ в община Малко Търново " във връзка с изпълнение на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ №13-11-11/16.09.2013г. по проект: "Съвременна и ефективна администрация на Община Малко Търново", финансиран от Оперативна програма «Административен капацитет» съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Публикувано на: 06.01.2014 год.
Валидно до: 10.01.2014 год., 09:00 часа

 

Прикачания:
Свали този файл (Syobshtenie_otvaryane.pdf)Съобщение[ ]91 КБ14-10-2015 15:52

Бизнес център

 Бизнес център Малко Търново е сдружение с нестопанска цел със седалище в гр. Малко Търново. Главната му цел е да подпомага малкия бизнес и предприемачеството за създаване на благоприятна среда за развитие на частния сектор и увеличаване на заетостта.

Прочети повече...

Исторически музей "Проф. д-р Александър Фол"

Исторически музей Първият музей в гр. Малко Търново е създаден през 1983 г. под името „Музеен комплекс Странджа” и е резултат от интензивната работа в района по програмата Странджа-Сакар. През 2002 г. е преструктуриран в Общински Исторически музей и до днес е единствения културен институт в сърцето на Странджа планина.

Прочети повече...

Туристически информационен център

 Изграденият туристически информационен център е разположен в една от най – достъпните части на града – централната градска градина. Общата стойност на проекта е 130 000 лв. и е изграден със средства от общинския бюджет.

Прочети повече...

Нагоре